Cursussen

Alle BHV Cursussen in Zeeland en West-Brabant

06
Januari 2023

Om te voldoen aan de officieel erkende NIBHV voorwaarden volgt men twee cursusdagen. De volgorde bepaalt u zelf. Eerst de module Eerste Hulp en later Brand  & Ontruiming  of andersom.

06
Januari 2023

Om de aangeleerde vaardigheden op niveau te houden dient jaarlijks te worden deelgenomen aan een herhalingstraining.
In deze herhalingstraining komen alle onderwerpen uit de basiscursus bedrijfshulpverlener opnieuw aan de orde aangevuld met specifieke onderwerpen en aangepast aan de actualiteit.

06
Januari 2023

Wie al eerder met goed gevolg een tweedaagse BHV-cursus volgde kan als alternatief voor één Herhalingsdag (gesplitst in wee dagdelen) ook kiezen voor twee herhalingsavonden.

06
Januari 2023

Wie daarvoor kiest, ontvangt een inlogcode voor het lesmateriaal van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening NIBHV. Het cursusmateriaal wordt online toegelicht, onder meer met de hulp van theorie- en instructiefilmpjes.

06
Januari 2023

Oranje kruis

Ben je op zoek naar een goede EHBO-opleiding? Bij ons bent u aan het juiste adres. We bieden professionele cursussen, afgestemd op uw behoeften. Onze gekwalificeerde instructeurs zullen u alle kennis en vaardigheden geven die u nodig heeft om in noodsituaties voorzichtig en effectief te handelen.

06
Januari 2023

Oranje kruis

Wanneer u in het bezit bent van een EHBO-diploma van Het Oranje kruis, dan heeft dit diploma een geldigheidsduur van twee jaar. Binnen deze twee jaar dient u zestien uur aan herhaling gevolgd te hebben. De benodigde zestien uur verdelen we over één dag (acht uur) per jaar.

06
Januari 2023

De tweedaagse opleiding Ploegleider BHV is toegankelijk voor wie met goed gevolg reed de tweedaagse BHV-opleiding achter zich heeft gelaten.

06
Januari 2023

Ploegleiders volgden met goed resultaat een tweedaagse BHV-opleiding en lieten daarop twee dagen opleiding Ploegleider volgen. Voor wie beide met goed gevolg achter de rug heeft is deze herhalingsdag

06
Januari 2023
Deze training leert welke soorten drugs er zijn, de categorieën en welke werking deze hebben. Dit wordt ook uitgebeeld met een lotus. Vervolgen hoe ga je ermee om en hoe je kun je het beste anticiperen. 
 
06
Januari 2023

Deze dag bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Tijdens deze module moet de cursist de verrichtingen, volgens het examen- reglement van het NIBHV op de juiste manier weten toe te passen. Ook moeten zij met een AED kunnen werken.

06
Januari 2023

Tijdens deze module moet de cursist de verrichtingen, volgens het examen reglement van het NIBHV op de juiste manier weten toe te passen. Daadwerkelijk een aantal blussingen doen.

Vragen over de cursussen?

Heeft u vragen over de cursussen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden