BHV cursus Vlissingen

Het volgen van een BHV cursus in Vlissingen is van cruciaal belang voor uw eigen veiligheid en die van anderen, en dit weet maatwerkinbhv als geen ander! Maatwerkinbhv is erkend opleider met NIBHV keurmerk, wij zijn de ideale keuze voor mensen uit Vlissingen en omgeving die willen investeer in hun eigen veiligheid en in die van anderen.

 

Waarom Maatwerkinbhv

 

Maatwerkinbhv biedt praktijkgerichte trainingen, zodat
de cursisten weten wat ze moeten doen in geval van nood. Wij combineren theoretische kennis met praktijkervaring, zodat de cursisten niet alleen weten wat ze moeten doen, maar ook begrijpen waarom het belangrijk is. Onze instructeurs zijn ervaren professionals met diepgaande kennis van bedrijfshulpverlening. 

Wij bieden in-company trainingen voor bedrijven, waar
wij de BHV cursussen geven bij uw bedrijf op locatie. Wij beschikken uiteraard ook over een eigen locatie waar we onze BHV cursussen geven. We bieden ook een open inschrijving via onze flexibele planning. Kijk gerust of er een geschikte tijd en datum voor u tussen zit.

Wij zijn erkend opleider met een NIBHV keurmerk en beschikken over jarenlange ervaring. Wij beschikken over nieuwe en moderne middelen voor een optimale bhv cursus in Walcheren, Beveland en omgeving. Als de cursisten de cursus succesvol hebben behaald ontvangen ze een gecertificeerd
NIBHV certificaat. Een NIBHV certificaat helpt bij het waarborgen van de
veiligheid voor uzelf en voor anderen. 

Kortom, Maatwerkinbhv is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een bhv cursus is Vlissingen en omgeving. Wij bieden
praktijkgerichte cursussen, waardoor u goed voorbereid bent in geval van nood. Wij bieden cursussen voor bedrijven en voor particulieren, dus er is voor iedereen plek bij één van onze vele cursussen. Na het voltooien van onze bhv cursus zorgt u voor een veilige omgeving voor uzelf en voor anderen.  

Vragen over de cursussen?

Heeft u vragen over de cursussen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. U kunt altijd contact opnemen en we vertellen u dan graag meer!