BHV cursus Breda

Bent u op zoek naar een BHV cursus in Breda en omgeving? Kijk dan niet verder dan Security plus Maatwerkinbhv.  Wij zijn erkend opleider met  het NIBHV  keurmerk en hebben een uitgebreide staat van dienst opgebouwd. U kunt rekenen op instructeurs met diepgaande kennis van recente ontwikkelingen en voorschriften. Wij zijn in staat om informatie  op een doeltreffende manier over te  dragen aan de deelnemers. 

Waarom security plus?

Maatwerkinbhv blinkt uit in ervaring en expertise. Onze instructeurs beschikken over jarenlange ervaring in bedrijfshulpverlening en noodprocedures. Onze cursussen zijn praktijkgericht waardoor cursisten waardevolle inzichten krijgen in echte noodsituaties. Wij bieden in-company trainingen en wij beschikken over een flexibele cursusplanning. 

De cursus bestaat uit brandveiligheid en eerste hulp. Als de cursisten de cursus succesvol hebben afgerond, ontvangen ze een NIBHV certificaat. Met een NIBHV certificaat zorgt u voor een veilige (werk)omgeving voor uzelf en voor anderen.

Kortom, als u op zoekt bent naar een bhv cursus in Breda en nabije omgeving, biedt Security plus Maatwerk in bhv de optimale mix van hoogwaardige instructie, uitgebreide ervaring, trainingen gericht op de praktijk en flexibele tijden en schema’s. Neem gerust contact met ons op en maak nu de investering in uw veiligheid en in die van anderen. 

 

Vragen over de cursussen?

Heeft u vragen over de cursussen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. U kunt altijd contact opnemen en we vertellen u dan graag meer!