BHV opleiding e-learning

Wat houdt het in?

Bij Security Plus kan gekozen worden voor e-learning theorie thuis.

Wie daarvoor kiest, ontvangt een inlogcode voor het lesmateriaal van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening NIBHV. Het cursusmateriaal wordt online toegelicht, onder meer met de hulp van theorie- en instructiefilmpjes.

Aan het eind van de online cursus volgt een toets.
Om toegang te krijgen tot de praktijkdag moet men e-learning theorietoets met goed gevolg hebben afgelegd.

Praktijk BHV

Praktijk Eerste hulp (1 dagdeel)

Tijdens de 3,5 uur durende praktijkmodule moet de cursist de verrichtingen, volgens het benaderingsschema, op de juiste manier weten toe te passen. Ook moeten de cursisten met een AED kunnen werken.

Praktijk Brand en ontruiming (1 dagdeel)

Bij de herhalingsmodule brandbestrijding wordt begonnen met het opfrissen van de theorie. Het ontruimingsplan, het ontruimen en de preventie krijgen de aandacht. Daarna vindt de praktijktraining brandbestrijding plaats.

Er wordt gewerkt met slangen haspel, koolzuursneeuw- en (sproei) schuim blussers. Ook moet er door de cursisten, in teamverband, een Table-top oefening worden uitgevoerd waarbij gebruik kan worden gemaakt van portofoons.

Algemeen

Vragen over de cursussen?

Heeft u vragen over de cursussen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. U kunt altijd contact opnemen en we vertellen u dan graag meer!